Home/Hairstrokes
Hairstrokes 2019-02-18T15:00:11+02:00

Hairstrokes.

Hairstrokes - IBrow Junkie

Volle en natuurlijke IBrows, wie wil dat nou niet? Helaas is niet iedereen geboren met volle wenkbrauwen. Zijn jouw wenkbrauwen nét niet perfect? Ongelijk, te dun of net te kort? Dan is een behandeling met semi-permanente make-up iets voor jou!

Microblading ook wel Hairstroke techniek (3D) zorgt dat je altijd en overal je prachtige wenkbrauwen laat zien. Ultrafijne naaldjes bootsen de ‘fijne’ haartjes na. Met een manuele pen met ultradunne naaldjes worden er in één vloeiende beweging natuurlijke pigmenten aangebracht.

Bij Microblading zijn de lijntjes fijn en dun, waardoor het resultaat heel natuurlijk oogt. Het effect is heel natuurlijk en blijft lang zichtbaar: meestal begint de kleur pas na één jaar te vervagen. Met één behandeling inclusief touch-up kun je dus minstens twaalf maanden vooruit.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de Ombre oftewel Shading techniek. Dit gebeurd ook manuele pen en ultradunne naaldjes. Deze techniek kan ook gecombineerd worden met Hairstrokes en zorgt voor een nog vollere wenkbrauw met een mooie overgang. Uitermate geschikt voor mensen met heel weinig tot geen IBrows.

Voor het microbladen van de wenkbrauw werk ik exclusief met:

  • PHIBrows
  • PHIBrows pigmenten, PHIBrows tool
  • De PHIBrows microblading techniek en PHIShading techniek
Meer informatie? Neem contact met mij op!