Home/Brows
Brows 2019-02-18T14:59:52+02:00

Wenkbrauwen verven bij Ibrowjunkie Breda

Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk voor een goede en open gezichtsuitdrukking. Ben je niet gezegend met volle wenkbrauwen? Dan kun je jouw wenkbrauwen laten verven met natuurlijke henna verf. Kom dan naar de enige browbar van Breda en omstreken: Ibrowjunkie.

Waarom je wenkbrauwen verven?

Het verven van je wenkbrauwen zorgt voor een natuurlijke en mooie gezichtsuitdrukking. Door een behandeling hoef je enkele weken weinig tot geen make-up te dragen en toch een verzorgde indruk te maken! Doordat jouw wenkbrauwen zijn ingekleurd ben je hier in de ochtend minder tijd aan kwijt.

Daarnaast verven wij de wenkbrauwen met henna wenkbrauwverf. Dit is een natuurlijk product en is niet schadelijk voor de huid. De haartjes blijven tot 6 weken geverfd. Tijdens een behandeling brengen wij de wenkbrauwen in shape door middel van waxen, trimmen en tweezing. De gehele wenkbrauwen worden gestyled zodat jij prachtig de deur uit loopt!

Bekijk hieronder alle prijzen en behandelingen!

IBROW TREATMENT

Waar bestaat een IBrow Treatment uit?

IBrow Plan:  Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en maken wij een analyse van je gezichtsvorm om vervolgens in overleg de beste IBrowshape te bepalen.

IBrow Shaping: De volgende technieken passen wij toe tijdens de treatment:

  • Tinting: Ongeacht de haarkleur verven wij de IBrows. Hierdoor worden kleinste en lichtste haartjes zichtbaar en lijkt de IBrow gelijk voller. De kleur wordt altijd afgestemd op jouw wensen en haarkleur.
  • Shaping: De perfecte IBrow wordt dmv speciale meetpunten afgetekend op je gezicht. Vanuit hier gaan we werken om de IBrow vorm te geven.
  • Trimming: Om borstelige IBrows te temmen knippen we lange haartjes wat korter. De vorm van je wenkbrauw veranderd hier niet door. Wel is deze beter zichtbaar en meer gedefinieerd.
  • Waxing: Hiermee halen we overbodige haartjes weg rondom de IBrow. We geven de IBrow hiermee een strakke en gewenste vorm.
  • Threading: Hiermee halen we de donshaartjes weg die wat verder van de IBrow vandaan zitten. Ook heel geschikt voor de gevoelige huid.
  • Tweezing: Met een pincet halen we de allerkleinste en laatste haartjes weg. Tot in de kleinste detail perfectioneren we jouw IBrow.
  • Finishing Touch: De IBrows worden in model gestyled en waar nodig bijgewerkt met IBrow make-up.

IBrow Care: Wij geven je advies hoe jij het beste je IBrows kan verzorgen en bijhouden tot de volgende treatment!